english pages pages francophones
Startpagina lid worden
Brief voorzitter 2014 Kalender

Beste sympathisanten van de Belgische Medische Wielerkring

De winnaars van de Ronde van Vlaanderen en Paris-Roubaix zijn gekend, stilaan tijd dus om zelf aan de conditie te werken. Alweer een beetje laat misschien, maar ja, het is bij mij niet anders dan bij alle medici die begaan zijn met hun werk en patiënten. Zoals steeds is er tijd tekort.
Met de steun van Belfius Bank en Oral B (P&G) zijn we er vorig jaar in geslaagd om de kampioenschappen extra glans mee te geven. Via Belfius Bank krijgen we ook dit jaar ondersteuning, de zoektocht naar meer sponsoring gaat onverwijld door.
We zullen dus voorlopig iets zuiniger moeten omspringen met de middelen. Dit wil daarom niet zeggen dat onze kampioenschappen minder uitstraling zullen hebben. Uiteindelijk zijn het de renners en de opkomst van hun supporters die het verschil maken.

Het zou fijn zijn indien elkeen van u de persoonlijke fietsvrienden ( medici en paramedici) zou aanspreken over de Belgische Medische Wielerkring en ze hierbij ook weet te motiveren om eens deel te nemen.
Net zoals organisatoren en voldoende deelnemers van levensbelang zijn om wedstrijden te kunnen laten doorgaan zo zijn ook betalende leden uiterst belangrijk in een vereniging om het voortbestaan ervan te verzekeren. Het lidgeld is een symbolische bijdrage die helpt om onze werkingskosten die de organisaties met zich meebrengen te betalen.
Koken kost immers geld, met dien verstande dat de bestuursleden geen vergoedingen opstrijken. Hoe meer betalende leden, des te meer return in de wedstrijden mogelijk wordt.
Mag ik vragen om uw lidgeld 2014 te voldoen ten bedrage van 30 euro.
Zelfs als u denkt dit jaar niet te kunnen deelnemen is een bijdrage uit sympathie of extra steun meer dan welkom.
Gelieve bij storting naam en adres te vermelden.
Gelieve na betaling nog een e-mail te zenden naar vdv.etienne@skynet.be met daarop vermelding van uw naam , beroep, leeftijd, adres, gsm nummer.
Betaling op rekening:
BELFIUS BE46 068 2132360 36 van de Belgische Medische Wielerkring, vzw.

Op de kalender hebben we alsnog volgende activiteiten gepland in 2014:

  • 31 mei, Oostkamp, tijdrit 21 km tellende voor BK info volgt, www.medicycling.be
  • 21- 28 juni, Wels, Oostenrijk . Wereldspelen voor Medici info www.medigames.com
  • 03 augustus, Ninove, afwachtingswedstrijd voor Medici tgv. het Natourcriterium voor profs, enkel voor renners- medici met voldoende wedstrijdervaring en mits toelating na voorinschrijving. Maximum 35 deelnemers.
  • 16 augustus, Binkom, Belgisch Kampioenschap op de weg ( organisator Geert Bovijn)

Voor het MTB kampioenschap wordt nog een datum en locatie gezocht. Suggesties?

Sportieve groet,
Etienne Van de Velde, voorzitter BMW-CCMB,vzw Tel: 093778878 Gsm 0486882619

volledige kalender

 

Resultaten

meer resultaten